Familiedag

Rett etter jobb dro Min Familie A/S i svømmehallen. Det er veldig hyggelig, men for å være helt ærlig, hender det jeg synes at det er enda hyggeligere når mannen tar med ungene i svømmehallen, mens jeg suser rundt hjemme, blogger, lager mat og later som om jeg har gjort husarbeid 🙂

Etterpå spiste vi middag på Dolly’s, sammen med Hanne og ungene. Det er så luksus å slippe å lage mat i ny og ne! Jeg vet jeg har sagt det før, men praten går – og praten er til tider kun for spesielt interesserte – trening, kosthold og fitness.

Jeg fikk spørsmål om hva jeg bruker all kokosmelka jeg skriver om til. Svaret er barnslig enkelt. Jeg pisker den til krem, bruker litt i kaffen og spiser opp resten. Jeg mener ikke å gjøre sistnevnte, det bare skjer. Gjerne med frosne blåbær og litt hakkete valnøtter. Særlig det sistnevnte skjer helt av seg selv, egentlig 😉 I dag har jeg bare spist en halv boks, i motsetning til to hele bokser et par andre dager… Takk og pris for at vi ikke teller kalorier!

I svømmehallen i dag kom en dame bort til meg, hun hadde lest om meg i Vestfold Blad før jul. Hun hadde tusen spørsmål om lavkarbo, og fortalte åpent om vektproblemer. Det er så interessant, synes jeg, hvordan mange åpner seg så til meg om dette. For jeg har hatt veldig vanskeligheter med å være åpen selv, gitt. Men det er tydelig at i det noen vet at jeg blogger om lavkarbo, så går praten i ett om vekt og kosthold. Jeg synes det er kjempegøy!

I morgen er det forresten to år siden jeg la om kostholdet. Jeg gleder meg til å skrive litt om det i morgen! Nå fortsetter familiedagen med vri åtter 🙂

Ha en nydelig kveld!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

16 svar til Familiedag

 1. Birgitte sier:

  God kveld,
  I dag fikk jeg en spennende pakke i posten! Det var stor stas med kokosmel, sukrin og et sånt koselig kort. Det løftet dagen mange hakk. Tusen, tusen takk! Nå skal her bakes!
  I kveld står det egentlig yoga-DVD på planen, men en slags høysnue kom plutselig kastende på meg i ettermiddag, og jeg bare nyser og nyser, så jeg vet ikke helt. Får ta en liten halvtime i sofaen først. Er så nedbrytende for moralen når treningsplaner går i vasken. uansett: Ha en strålende fredagskveld. Gleder meg til 2-årsoppsummeringen!

  • Vær så god, søte du 🙂 Håper du får glede av det! Men du, ikke tenk at det er nedbrytende for moralen. Tenk at det er oppbyggende for karakteren å ta hensyn til formen sin! Legg deg flatt ut i sofaen! God bedring og god klem 🙂

 2. hannem sier:

  Ikke for å være frekk, men hva spiser du på Dolly’s? Er ute etter tips..

 3. Tina sier:

  Ååååå så kozi med familiedag i svømmehallen, det hadde vi også da ungen var små. Nå er de store og går selv om de vil:-) Jeg også tenkte på hva du spiste på Dolly, men så kom jeg på sist jeg var der, så hadde de faktisk mer enn bare pizza, så en kan jo spise der uten å spise pizza:-) Gleder meg masse til oppsumering av dine 2 år på lavkarbo, jeg har selv snart 1 års jubileum og har faktisk kun gått ned 5 kg på den tiden, men har ikke prøvd så mye på å gå ned heller da, før nå 🙂 Nå vil jeg ha bort de siste 5 kg:-) før sommeren, men ikke værst å gå ned 5 kg uten å være på «slank» og spise masse god mat:-) Hopper innom bloggen din imorgen også for å lese o oppsumeringen din:-)

  • Hvor gamle er ungene dine? Det er veldig koselig:)

   Jeg spiste asiatisk salat! Sikkert litt mye skit i kyllingen, men jeg spurte ikke, så da later vi som om det var helt ok! Jeg synes 5 kilo er supert, hvis du ikke har jobbet noe særlig for det! Jeg er sikker på at de siste fem er borte før sommeren! Velkommen innom i morgen 😉

   • Tina sier:

    He,he ungene er vel voksne å kalle, de er fra 20-25 år. Ja salaten på Dolly er god den, velger det selv da jeg skal spise ute. Ute av syne ute av sinn og nyet maten der og da:-)

   • Ja, da er de blitt voksne! Uff, nå fikk jeg et stikk i magen. Noen ganger gleder jeg meg så til de blir eldre. Men nå kjente jeg at det ikke er bare-bare!

 4. Gymsokkbaby sier:

  GLEDER meg til innlegget i morga 😀

 5. e84 sier:

  Åååå, vri åtter er moro! 😀
  Så koselig med familiedag da 🙂

 6. Heidi sier:

  SÅ koselig med familiedag Cecilie, det tror jeg er veldig viktig å være bevisst på å ha, ellers kan hverdagen bli borte i mas og kjas og kjøring hit og dit og matlaging ( selv om jeg ikke er mor vet jeg alt om akkurat det sist mtp fam i Tbg)

  Gleder meg også til å høre om dine 2 år, kanskje jeg kan få litt inspo til å snu kalorifestmønsteret mitt. Lørdager er ok det, man når det blir torsdag, lørdag, mandag og tirsdag, da er det nok.

 7. Elisabeth sier:

  Tina: fint å høre deg så fornøyd med 5 kg på et år med denne kosten. Det samme har jeg oppnådd. Og som du sier; uten fokus på å bli slankere, og det er herlig. Likevel har kroppen forandret seg så mye, formet seg mer naturlig, så mange tror jeg har gått ned mye. I tillegg har trening gjort noe med holdningen min, og jeg er rettere i ryggen og smiler også mer tror jeg. Fordi jeg er så utrolig fornøyd med livet og en velfungerende kropp.
  Jeg har 3 kg igjen, til en vekt jeg innbiller meg vil være perfekt. Men det er bare inne i mitt hode, kanskje er kroppen min optimal nå. Vi får se hva den finner på framover.

  Cecilie: ja, det er herlig å ha store barn. Som klarer seg selv, ordner opp i eget liv på mange måter (14-21 år). Og flott å ha en 14-åring som er lykkelig over å få taket på pilates på trening med mor, det er lykke:)
  Men nyt der du er til enhver tid. Alle årene med barn mer eller mindre under vingene er så fine, alle perioder på sitt vis. Og jeg er ikke den som sturer over at ungene er store nå, og helst skulle hatt en liten til eller kanskje en hund å stulle med. Nei, jeg koser meg over muligheten til å gripe mitt liv og se at tiden ofte faktisk kommer, at den ikke bare går. Og DET er en herlig forskjell i livet.

  Ha en deilig dag, her er det atter sol, og jeg er overveldet over alt det vakre været som har vært siden jul:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s