Noen utvalgte iherb-produkter

Jeg har handlet en del fra iherb det siste halve året. Mjuuugly introduserte meg for denne fantasiske verdenen da jeg kom over hennes fantastiske blogg i sommer.

Dette er noen tilfeldige produkter jeg har testet. Disse produktene skal inn i kroppen via munnen, og gjøre nytte for seg på ulik måte 😉

Spirulina i tablettform: Like grønne som pulveret! Boksen koster ca 9 dollar. Den inneholder 180 tabletter, og det anbefales å ta 6 om dagen. Disse kjøpte jeg til min eldste datter, som ikke orker smaken av pulveret. Et ok produkt, men jeg føler at pulveret gir bedre effekt?

Pulveret koster 27 dollar. Iherb har mange forskjellige merker, blant annet Pure Planet som fås kjøpt i Norge. Jeg har denne boksen, og er knallfornøyd. MEN det lukter alge og sjø, har blågrønn farge og smaker ikke helt nydelig. Men det gir energi! Jeg får ikke sove hvis jeg tar spirulina på kvelden. Derfor tar jeg en teskje hvis jeg skal i festlig lag!

Mandelmel: Iherb har flere typer mandelmel. Denne posen er finkvernede mandler med skall, og er et alternativ til å kverne mandler selv. Det suger ikke like mye væske som mandelmelet fra Funksjonell mat, så vær obs på det!

Sukrin (erythritol): Dette er et godt produkt. En pose koster litt over 7 dollar, så det er ikke spesielt mye billigere enn her. Dette produktet er finere malt en vår Sukrin. Jeg liker mulighetene særlig Sukrinmelis gir, og har valgt å bruke produktene fra Funksjonell mat framfor dette produktet.

Kakaosmør: Her i huset lager vi sjokolade fra bunn av og til. Jeg har prøvd kakaosmøret fra økosjokolade.no, og dette fra Navitas Natural. Ikke et vondt ord om det fra økojokolade, det smaker ganske likt. Men dette smøret lukter så vanvittig deilig kakao, så derfor bruker jeg dette! Det koster i underkant av 19 dollar for 450 gram.

Tyggis: Jeg elsker spry tyggis! Ikke noe kunstig skit, og så nydelig, ren smak. Bitene er små, og smaken varer ikke like lenge som kunstig søtet tyggis jeg er vant til… Men den er så god! En boks med 100 biter koster 6,50 dollar. Fins i flere varianter, jeg vil bare ha denne!

Yogite: vi elsker jo Yogite! En pakke koster rundt 4 dollar, og er fin å fylle opp en pakke med, hvis man ikke har nådd vekt og pris taket 🙂 Blueberry slim, Gojiberry og Raspberry leaf er nydelige!

Now tea: Denne er også nydelig! 30 teposer til under 4 dollar. Kjempegod på smak – men ingen søte små lapper!

Det var litt om diverse iherb-produkter, og hva jeg synes om de. For meg er det også viktig å balansere det litt. De produktene det er viktig for meg at helsekosten her selger, det handler jeg nå bare der! Det er særlig sukrin, sukrinmelis, kokosmel og mandelmel. Det er ikke kun for meg, men også fordi venner og familie baker og tester oppskriftene mine, og da må de også få tak i det!

Hvis du lurer på å kjøpe urter eller produkter som klassifiseres som legemidler, les først dette informative innlegget fra Mjuuugly. Og du: hele bloggen hennes er verdt en titt!

Hvis du ikke har handlet på iherb før, får du 5 dollar i rabatt ved din første bestilling. Bruk rabattkoden CEC253.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, iherb, Superfood, Vitamintilskudd. Bokmerk permalenken.

26 svar til Noen utvalgte iherb-produkter

 1. mjuuugly sier:

  Naaaw, så søt du er! Du er ikke den eneste som liker iHerb. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten den for det er altfor dyrt å handle alt i Norge, dessverre 😦

  Ønsker deg en superduperfin dag 🙂

 2. Turid sier:

  Takker for mange gode tips!
  Vil gi et tilbake;)
  Kjenner du til Hi-maize? http://www.funksjonellmat.no/himaize-om.php
  Fint å tilføye mat for ekstra fiber!

  Ha en fin søndag!
  Klem;)

  • Hallo, Turid! Så koselig å «se» deg igjen! Nei, jeg har ikke det. Jeg har valgt å bruke de mest naturlige produktene, iallfall foreløpig. Dessuten virker det som om det kan bli for mye fiber for magen min noen ganger… Er du fornøyd med det? God klem tilbake 🙂

 3. Vibeke sier:

  Takk for tipset om iHerb. Skal sjekke ut med en gang. Ante ikke at dette var et amerikansk selskap. Har jo sett at du har handlet der før, men bare godt ut fra at det var et norsk nettsted. Jeg bor ikke i Norge, så derfor har jeg ikke sjekket det før.

 4. Løvinnen sier:

  Takk for tipsene:D

 5. Ida sier:

  Veldig variable priser ser jeg … jeg får jo rabatter sia jeg jobber i helsekost, men jeg syns det er kjempetrist at prisene er nødt til å være så utrolig høye!! Det er så mange mellomledd og så mye som går bort i tull i Norge syns jeg .. gebyrer og tillegg og skatter. Ender jo opp med ruin… 😛
  Tror nok jeg må krype til korset og bestille litt på iherb jeg også…!!

 6. Ja, jeg synes også det er kjempesynd. Særlig for de som ønsker å leve av det i Norge. Tross alt handler ikke hele Norge på nett, og det er jo viktig at det er fysiske nettbutikker. Ille for de som vil drive norsk nettbutikk også!

 7. Camilla sier:

  Heisann:-) Ser jeg nå har snublet over riktig sted for å få mer inspirasjon til mitt lavkarbo kosthold. Men jeg har et lite spørsmål, er fremdeles nybegynner. Raw sjokolade laget fra bunn er vel forenelig med lavkarbo det? Orker ikke kjøpe inn masse for å finne ut at det ikke er det.

  • Jeg lager raw sjokolade fra bunn. Det viktigste for meg er at det er naturlige produkter, og jeg skal love deg at det ikke skal mange bitene til før en blir mett! Som søtning bruker jeg en blanding av yaconsirup, stevia dråper og litt sukrin. Pluss litt agavenektar i karamellfyll. Helt fantastisk godt! Jeg har ikke regnet karber, men det er neppe mer enn i mørk sjokolade! Det er verdt å prøve, altså!

 8. Camilla sier:

  Da gir jeg det et forsøk:-) det er jo uannsett uendelig mye bedre enn butikkkjøpt sjokolade:-)

 9. Mona Dahl sier:

  Hei!
  Jeg var på jakt etter Iherb og kom over deg. Ser at du har handlet en del der, for meg er den siden uoversiktlig, alt for mye å velge i og ingen kontroll på hva varen inneholder. Jeg spiser mat uten mel,stivelse, sukker, E-stoffer, base – og rawmat
  Morro å se at sitt utgangspungt er lavkabo men alikevel ganske likt.
  Spørsmålet er ? Hva er tollgrenser og fraktkostnader? jeg har ikke «tort» å handle der ennå.

  Mona

  • Hei 🙂 Jeg vet at det er vanskelig å finne fram der, man må enten vite hva man skal ha, eller ha god tid til å søke gjennom merker eller lignende. Ellers synes jeg det er godt merket hva de ulike produktene inneholder. Du må klikke deg inn på et produkt, og da er det gjerne fyldige opplysninger. I tillegg er kundene flinke til å skrive reviews, som du også kan klikke deg inn på under varen. De er lærerike!

   Tollgrensen er 200 kroner. Frakta koster 4 dollar hvis varene veier under 1,360 kilo, og rundt 17 dollar (?????) hvis varene veier mer, eller hvis du vil ha de levert raskere. Iherb regner ut vekt automatisk ettersom du legger varer i handlekurven. Det er helt trygt å handle der!!! Første gang får du også 5 dollar i rabatt hvis du bruker min(CEC253) eller noen andres kode! Forøvrig teller ikke frakta inn i de 200 kronene.

   Hva er egentlig basemat?

   • Mona Dahl sier:

    Hei igjen – klarte endelig å finne ut hvor jeg hadde skrevet spørsmålet 🙂 he . he 🙂 Tusen takk for svaret !!
    Tollgrense på 200 norske kroner, kan det bli så mye i hver pakke da ?

    Jeg er ikke god på dette med basemat/syremat, heller ikke på å forklare det, men jeg prøver så langt jeg klarer å følge det.
    Basemat er mat som danner base i kroppen våres, ikke syrer. Dette påvirker blodetcellene også så det ikke «kleber» seg. Når kroppen er i «base» holder den seg friskere. Basemat er alle grønne grønnsaker bl.a.
    Teblader er syre så grønn te har jeg sluttet å drikke, drikker te uten teblader.
    Nå tror jeg det viktigste for oss mennesker er å få bort alt sukkeret og stivelsen og konserveringsmiddler. Jeg føler det er litt av en jobb, for en del av sukkertilsetningene bla. er jo like helseskadelig som sukker og finne noe uten er litt jobbing føler jeg. Også på E-stoff siden 🙂 men morro er det også

    Mona

   • Takk for svar! Spennende!

    Jeg får stort sett 3-5 varer per gang, det spørs jo hva jeg bestiller. Jeg synes det er supert å hente pakker på posten, så null stress å bestille i flere omganger 😉

 10. supermat sier:

  Jeg kan anbefale dere å prøve en norsk nettbutikk med supermat som heter besteffekt. De har like eller bedre priser som hos iherb og i tillegg kan man få råd om kosttilskudd fra en norsk bedrift som er veldig lenge på markedet. Butikken er her: http://www.besteffekt.no Jeg har funnet den etter jeg måtte betale toll da jeg bestilte for mye fra iherb.

 11. Tilla sier:

  Heisann! Sender Iherb produkter til Norge? Når jeg skal skrive inn adresse finner jeg ikke Norge på listen over land.

  • Det gjør de! Hvis du ser på den listen, så er det først en liten liste med land før den alfabetiske rekkefølgen. Norge står der (gjorde iallfall). Antar det betyr at Norge er et av de landene som handler mest på iherb 🙂

 12. Kine T sier:

  Hei 🙂 Er ganske ny på Iherb egentlig, så jeg lurte på om du vet om man får kjøpt Fiberfin/Profiber, Bakepro og sukrinmelis på iherb? Jeg vet ikke helt hva jeg skal søke på, så hadde vært supert med litt hjelp fra litt mer erfarne Iherb-shoppere 😀

  • Hallo 🙂 Jeg bruker ikke fiberfin/pofiber/bakepro, så jeg vet ikke. Jeg bruker nøtter kvernet til mel, kokosmel, fiberhusk og sukrin/sukrinmelis når jeg baker. I USA og også på iherb har de ikke sukrinmelis, men en finere malt type sukrin, det heter erythritol.

 13. Agathe sier:

  Eg elsker også dette kakaosmøret. Det virker som om det er mindre raffinert enn det vi får i norge, siden det er litt rester av kakao i det. Nyyydelig lukt og aroma. Hvis eg skal lage kjapp melkesjokolade, så blander eg inn litt whey proteinisolat i smeltet kakaosmør. Gjerne litt stevia også. 🙂
  MEN: Har du funnet sukrin melis hos iherb? Eg skulle gjerne hatt det, men søkefunksjonen på iherb er litt håpløs hvis en ikkje har nøyaktig navn på det man søker etter. :/

  • Du, jeg er enig! Det er stor forskjell på kakaosmøret på iherb og det jeg har prøvd fra helsekosten her. Sukrinmelis fins ikke på iherb, da må du evt kjøpe vanlig sukrin (erythritol) og kverne det til melis i en elektrisk kaffekvern, blender el. Beklager sent svar!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s