Jubileumspremier

Da nærmer det seg at Fristende lavkarbo runder besøk nummer 100 000! I den anledning blir det en liten konkurranse. Premiene er sponset av meg! For å delta, må du legge igjen en kommentar  i dette innlegget fra nå og fram til den dagen jeg runder 100 000. Jeg noterer og nummerer dere. Hvis det er en premie du ikke ønsker deg, så gi beskjed! På kvelden jubileumsdagen trekker jeg tre vinnere. Premiene er:

Mine favorittprodukter fra Desert Essence (organiske produkter). Red raspberry shampo og balsam. Lukter helt nydelig! Red raspberry lipgloss. Nydelig smak, og litt kjølende på leppene. Jojoba Oil. Et helt unikt universalprodukt, for hår, ansikt og kropp. Det siste produktet er den prisbelønnede håndkremen Pumpkin Hand repair cream.  

Den andre premien er Sofie Hexeberg og Gunn-Karin Sakariassens nye bok Frisk med lavkarbo – 100 oppskrifter.

Den tredje premien er en pose sukrin og en pose kokosmel. Så er det bare å sette i gang å produsere lapper og muffins 🙂

Lykke til!

Ps: Ha en nydelig kveld 😉

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

75 svar til Jubileumspremier

 1. Astrid sier:

  Hei!
  Gratulerer med det kommende jubileumet 🙂 Henter masse inspirasjon fra bloggen din. Keep up the good work 🙂

 2. Astrid sier:

  * jubileet

 3. Melusine sier:

  Så spennende!
  Jeg har siden din lagt til under mine favoritter og kikker ofte innom,
  flott at du har så mange lesere 🙂

  God helg videre!

 4. Tonje sier:

  Wow, så kult med 100 000 besøkande, det er jo verkeleg BRA Cecilie! Hurra!

 5. Terje sier:

  Det var mye jenteting! Hva med en diger biff! Hehe. Jeg vil vinne sukrinen og koksmelet!

 6. Frida sier:

  Så stas Cecilie. Gratulerer med god fart på bloggen 😉

 7. Å så flotte premier! Dette blir spennende 🙂

 8. Tina sier:

  Ikke rart du her så mange treff!!! En side med masse nyttige og god tips og oppskrifter 🙂
  Gleder meg til fortsettelsen!!

  Klem

 9. Tonje sier:

  NICE! Jeg er med! Hadde jeg vært så utrolig heldig å vinne, så ønsker jeg meg en av de to første premiene. Spennende med nye produkter. Og jeg ønsker virkelig å vinne den boka!!! Aller mest tror jeg. Hehe. 🙂

  Stå på Cecilie! Jeg liker som nevnt tidligere bloggen din kjempegodt! 🙂

  Ha en nydelig kveld! Regner med den obligatoriske lørdagssjokkisen er inntatt også hos deg i dag. Jeg har endelig kommet inn i en fornuftig rutine, så denne uka klarte jeg å holde meg til lørdag. YESS! 😀

 10. Trine sier:

  Så artig med konkurranse! 🙂
  Jeg er veldig sensitiv når det gjelder hårprodukter, derfor ønsker jeg meg ikke den første premien. Men når det er sagt, så synes jeg alle premiene var flotte!
  Liker bloggen din veldig godt og er innom daglig, selv om jeg ikke kommenterer så ofte.
  God helg til deg 🙂
  Trine.

 11. Angelika sier:

  Oi, med så flotte premier må man jo bare legge igjen en kommentar 🙂 Utrolig inspirerende blogg du har, takk for all inspirasjon og gode oppskrifter. Gleder meg til fortsettelsen, gratulerer med det snart forestående jubileet!

 12. Elisabeth sier:

  Så hyggelig og raust av deg, og morsomt at du nærmer deg et så høyt tall! Har fulgt deg nesten siden starten, og synes du er til stor inspirasjon og glede. Alltid hyggelig å «stikke innom» her:)
  Sofies bok er kanskje ikke høyeste ønske, da mitt lchf-bibliotek har vokst seg ganske stort etterhvert. Og det er masse oppskrifter å velge fra.

 13. No.15 Lise sier:

  Gratulerer med flotte besøkstall. Ikke rart, for bloggen inspirerer.

  Jeg er selvføøølgelig med. Herlige premier, snille du!

  Klem

 14. Anne-Gry sier:

  Hei! Jeg har nettopp oppdaget bloggen din, og jeg finner masse inspirasjon hos deg! Gleder meg til å prøve muffinsene dine. Gratulerer så mye med snart 100 000 besøkende, så moro! Jeg vil veldig gjerne bli med i trekningen din, flotte premier 🙂
  Klem Anne-Gry

 15. Lisbeth sier:

  Digger bloggen din uansett om jeg vinner eller ikke 😉 !!

 16. Tina sier:

  Oj.oj så flotte premier og tenk snart 100000 besøkende ikke værst. stolt kan du være:-) Masse gode mat her som jeg har prøvd meg på, he,he….. Og masse kjekke lesing ellers. Gleder meg til trekningen. Hint, hint:-)

 17. Elin sier:

  Hei!
  Må innom deg en tur hver dag,koser meg med å lese bloggen og å få inspirasjon og tips 🙂 Har akkurat kjøpt boka etter å ha fått smaksprøver hos ei venninde 😉

 18. Cathrine sier:

  Flott side, med en lett og oppmuntrende tone i innholdet. Gode tips når det gjelder lavkarbo.
  Men jeg følger deg også fordi jeg snuser litt på ideen om å løpe Oslo halvmaraton i høst selv, og følger av den grunn litt ekstra godt med på siden din.
  Vi får nå se! Uansett halvmaraton eller ikke, trening og være ute i skog og mark er herlig. Supergodt etter halvannen times langrennstur med hunden i nesten påskevær i dag:)
  Stå på videre med bloggingen, du er til inspirasjon og glede!

 19. Linda sier:

  Grautulerer med så mange besøkende!
  Lavkarbo er enda ganske nytt for meg (min 4 uke) og da er det jo kjekt å finne slike slike erfarne lavkarbobloggere slik som din ;O)
  Jeg har funnet masse innspirasjon hos deg, så takk skal du ha!
  Flotte premier! Boka har jeg, men hadde jo blitt veldig glad om jeg hadde vunnet en av de andre premiene ;O)

 20. Myggen sier:

  Oi, imponerende! Gratulerer 🙂
  Alle premiene så veldig lovende ut, men må si at nummer to og tre er aller best!

 21. Marielle sier:

  Gratulerer med kommende jubileum!
  Du gjør en god jobb, og jeg finner masse inspirasjon her inne hos deg.
  Nr. 1 på min Favoritt-liste 😉

  Ønsker meg pakken med sukrin og kokosmel.
  Er allerede storforbruker av sukrin, men kokosmel har jeg foreløpig ikke fått testet. Neste på lista!

  Fortsatt god helg til deg og dine!

 22. Aina sier:

  Utrolig bra blogg. Du er et flott forbilde og en god inspirasjonskilde i denne sunnhets/slanke jungelen. Her er ingen fanatisme eller my way or the high-way. Det liker vi:-)

 23. Nina-Jeanette sier:

  Så moro 🙂 og gratulerer 😉
  Jeg har ikke prøvd muffinsoppskriften din igjen, men skal gi den et forsøk seinere 😉 Men jeg prøvde meg frem her en dag og laget en «egen» oppskrift utifra en vanlig muffinsoppskrift….Jeg brukte kokkosmel OG soyaprotein fra ketolyse….Bruker du soyaprotein forresten?? Lite karbohydrater 🙂 Muffinsene ble ganske gode faktisk, men skal regulere den litt og prøve med blåbær i 🙂 Jeg har skaffet meg gummiformer også, og de er jo geniale!!! 🙂

 24. Clas sier:

  Fantastisk konkurranse 🙂 Jeg er med

 25. Karin M sier:

  Jeg har lest bloggen din daglig en stund og blir inspirert og i godt humør. Stå på.

 26. Maorori:) sier:

  Oooooowiii, moroo!! Håpar eg vinn.!! god *klæm*

 27. Christina sier:

  Er innom deg nesten daglig og liker det Du gir meg med bloggen din. Masse flotte resept og tips på produkter og ikke minst var jeg kan få tak på disse. Igår brukte jeg din rabattkode til iherb, takk for det. Du gir meg en masse inspirasjon i forhold til baking, har ikke bakt så mye i mine dager. Men nu blir det masse godt, så takk for det Du gir til oss via bloggen din. GRATULERER

 28. Nina sier:

  Hei!
  Liker bloggen din veldig godt. oppskrifter tas i mot med takk for jeg tester ut mye av det du har laget, spesielt alternativt godteri:) Tipsing om nettsider og bøker er bra, og du skriver litt om deg..liker at det er litt forskjellig å lese om:) Fortsett den gode jobben. Ha en fin søndag!

 29. mjuuugly sier:

  Oi, det er mange besøkende da, men kjempemoro! Utrolig flotte premier!

 30. henriette sier:

  Gratulerer på forhånd;) Fortsatt ivrig leser!

 31. Carina sier:

  Gratulerer med jubileum!
  Du har en flott blogg med mye inspirasjon!
  Testet muffinsene på fredag og de var kjempegode.

 32. Solveig sier:

  Wow, gratulerer !!
  Flott,lettlest og inspirerende side som jeg er innom nesten hver dag. Fortsett det gode og motiverende «arbeidet» 🙂

 33. Vandizzle sier:

  Så gøy! Jeg hiver meg med i konkurransen, er en skikkelig sucker for sånt. Og du, jeg er knallfan av bloggen din 🙂

 34. Ahhh, jeg logga meg jo ut og likevel…så kom kjærestens blogg opp. Irriterenes. Skjer sikker igjen når jeg legger inn denne kommentaren, så altså…dette er Augustina/Gymsokk og IKKE Vandizzle (som er sambo sin blogg). Er lat og orker ikke bevege meg 2 meter bort til egen PC, hihi.

 35. Elisabeth sier:

  Vil bare fortelle at jeg hørte Siv Hauge (sunne hjem) på radioen i dag morges. Min beste stund foran radioen i uka er «mellom himmel og jord» på søndager, og jammen var hun med i et langt og godt innslag om lavkarbo/høyfett, helsegevinst (refererte til seg selv) og baking. Må si det inspirerer veldig at verden går framover nå. Flere og flere innser at lchf er en funksjonell levemåte. Kostdoktorn sim «matrevolution» er en utrolig bra bok. Ikke mye nytt for ei som har lest vanvittig mye det siste året, men jeg liker vinklingen hans på forskning og utvikling (eller mangel på utvikling). Det setter det i et perspektiv som mange trenger for å godta dette nye. Han har også en god beskrivelse av det «farlige» kolesterolet som er lett å forstå.

  • Å, det skulle jeg gjerne hørt! Så hyggelig at det var et godt innslag, jeg synes hun virker veldig dyktig! Enig med deg om Matrevolusjonen. Flott, grundig og lettfattelig!

   • Elin sier:

    Du finner det på Nettradioen, i arkivet. Hørte programmet jeg og, og det var ordentlig «gratisreklame» 🙂

 36. Hege Andresen sier:

  Hei!
  Jeg er ofte innom sida di, mange gode tips her 🙂
  Hilsen Hege

 37. Anette sier:

  Så gøy med konkurranse, jeg er med;) Jeg har fulgt bloggen din en stund, og har bestemt meg for at jeg også skal løpe halvmaraton til høsten!

 38. Line sier:

  Hei :)…..er innom bloggen din flere ganger om dagen……kjempeinspirerende.
  Når man må kutte ut så mye som jeg har måttet gjøre. Kom jeg jo i «himmelen» da jeg fant denne bloggen. Og så mye bra alternativer til søtsaker. Har ikke prøvd kokosmelet, og har veldig lyst på muffins :))))))))))))))))))))ha en fortsatt fin helg!!!!:)

 39. Charlotte sier:

  Gratulerer med så mange besøkende, så artig 🙂

  Så mange fine premier 🙂 Ser mitt snitt til å ønske meg nr 1 eller 3, om eg skulle være så heldig å bli trukket ut 😉

 40. Malene sier:

  Fantastisk blogg du har, blei utrulig glad når eg fant den. Masse gode tips om både lavkarbo og trening. Tusen takk for god inspirasjon 🙂

 41. Nina sier:

  Hei.
  Jeg oppdaget siden din for noen dager siden.Og jeg har brukt den ganske flittig, og prøvd flere av oppskriftene dine:-) Nå var jeg innom for å ha oppskriften på lapper som jeg skal lage til søndagskos for hele familie.Stå på!!:-))

 42. bente sier:

  hei, har du prøvd noen av produktene til http://www.spisdegslank.no? de har spesielt mange «desserter» og slikt 🙂

 43. Løvinnen sier:

  Gratulerer så mye:D

  Stor klem Løvinnen

 44. Amalie sier:

  Gratulerer med stort besøkstall :))

 45. Du har en god blogg her så det er ikke rart det blir 100 000 på kort tid!! Og det viser jo også at folk er interessert i lavkarbo/ren mat. Det er absolutt ett bra tegn!!

  Lykke til videre!

 46. Christine sier:

  Hei!
  WOW! Jeg Er så inspirert! Nå skal jeg virkelig gå inn for lavkarbo. Jeg merker stor forskjell på kroppen med og uten karbo. Det er iallefall helt sikkert. Mitt problem har vært at jeg ikke har klart å stille helt om. Men etter å ha lest hele bloggen i dag, hvert eneste innlegg, har jeg skjønt at jeg må tenke på en litt annen måte. Gleder meg til å ta fatt på nye måltider. Selv om jeg er dårlig på å lage mat skal jeg få det til. Alle tips skal svelges! Ha en fortreffelig søndag! Å takk for en herlig blogg 🙂

 47. Vibeke sier:

  Du er sannelig raus av deg. Kjempeflotte premier. Jeg ønsker meg mest bøkene. Blir spennende å følge med.
  Helt enig at det er en flott blogg, som jeg har skrevet tidligere også. Og jeg henter masse inspirasjon her. Stå på videre!

 48. Susanne M sier:

  Ikke rart du her så mange treff!!! En side med masse nyttige og god tips og oppskrifter 🙂 Jeg må bare innom daglig!
  Gleder meg til fortsettelsen!!

 49. Gro-Lise sier:

  Bloggen din har jo vokst i rekordfart, hærlig 🙂

 50. Ennah sier:

  Gtatulerer med snart 100 000 besølende på bloggen! Den er jo så variert, hyggelig og lettlest med mange gode tips, så det er ikke så rart at mange følger deg 🙂

 51. Linn sier:

  Gratulerer så mye! Kjempekjekt å ha oppdagen bloggen din, jeg har blitt fast leser 🙂 jeg har boken fra før, så hvis jeg skulle være så heldig å vinne ønsker jeg meg noe annet 🙂

 52. wenche jakobsen sier:

  Flott blogg du har.
  Skal snart reise til USa og lure på om du kunne si/nevne det som kan være lurt å handle dær. Lage en liste om du har tid.
  Altid spennende å være innom din blogg, masse nyttig å lese. Stå på videre.

 53. tantebleik sier:

  Ojj d var spennande premia!!! 😉 Eg er fast følger av bloggen din og finne mykje inspirasjon her…Mykje bra arbeid du gjer!! Ellers har eg eit lite BLOGGLOTTERI på min blogg om du vil delta…. 🙂

 54. Ida sier:

  Så gøy med konkurranse, og virkelig fine premier var det også! Syns skjønnhetsproduktene så utrolig gode ut 😀
  Skal lese mer på bloggen din nå, ser at det var veeldig masse interessant her! 🙂

 55. sissel island sier:

  Grattis 🙂 Flott blogg, er innom hver dag å henter masse inspirasjon og nyttig informasjon og tips 😉 Vil veldig gjerne være med på trektning….

  Hilsen Sissel

 56. Sara sier:

  Gratulerer med jubileum snart! 😀

 57. Cecilie sier:

  Grattis!!!!! Så moro å ha så mange lesere. Skjønner det godt, for du skriver utrolig bra om ting som opptar de fleste. Veldig mye gode oppskrifter du kommer med også. Jeg har forsøkt flere av de, men dessverre ikke alle da jeg sliter med å få tak i alle ingrediensene du bruker. Bl.a. kokosmel. Den helsekosten jeg bruker selger ikke det pga lav etterspørsel. Jeg skal prøve flere steder for muffinsene dine ser dødsgode ut. Jeg nærmer meg 20 kilo minus med stormskritt og har fortsatt 10 igjen før målet om 30 kg er nådd, så det kan jo være greit å ha litt «kaker» å ty til når søtbehovet blir for stort.
  Masse lykke til videre med den flotte bloggen din.

  Hilsen en navnesøster ❤

 58. Sigrid sier:

  For noen morsomme premier! 😀 Kjempelyst å prøve de organiske hud og hårproduktene!

  Bra blogg forresten 🙂

 59. Gullfisk sier:

  Gratulerer så mye med jubileum! Du har en kjempe spennende blogg som jeg leser hver dag! 😀 Stå på videre!

 60. Kristin sier:

  Her var det mye nyttig info for en nylavkarbobruker:) Håper seff på premie!

 61. Helene sier:

  Hei! Er innom daglig for tips og inspirasjon! Kjempeflott blogg du har!

 62. Solveig sier:

  Jeg oppdaget «deg» for et par uker siden, og har blitt hektet – er innom hver dag nå. Og så har jeg bestilt på iHerb for første gang, etter å ha lest fristende oppskrifter her. Supre sider – mye info til «ferskinger»:)
  Supre premier, men boka er kanskje favoritten…;)

 63. marie sier:

  Jeg er blitt hekta på bloggen din, du skriver så godt og variert om livsstilen din, og på en måte mange (ihvertfall jeg) kan kjenne meg igjen i !
  Håper du fortsetter å blogge leeeeenge:-) Og håper du når det runde tallet i kveld! Lykke til!

 64. Ingrid M sier:

  Gratulerer 🙂 🙂
  Nettopp oppdaget bloggen din etter å ha hatt «svangerskapslavkarbopause» en stund 😉
  Med så mange gode oppskrifter og tips som du har lagt ut kjenner jeg at motivasjonen og lysten til å spise lavkarbo øker betraktelig! KJempebra! Stå på!
  Lykke til videre 🙂

 65. - Stine sier:

  Er det rart du har mange besøkende på bloggen din? Den er jo fantastisk! 🙂 Har deg til og med på bloglovin, så får jeg med meg alle innleggene! Har kommentert før, og skal absolutt bli flinkere.

  Kokosmel må jeg prøve å få kjøpt en gang! Høres jo nam ut.

  Gleder meg til å høre hvem som vinner, og krysser fingrene 😀

 66. Birgitte sier:

  Hei, kjære blogg-vidunderinnan!
  Bloggen din er som min nye venn:) er innom hver dag for gode råd og positiv energi. Et av de aller beste innleggene, er det med hvordan du transformerte deg fra sinna- mamma til glad mamma. Humrer fremdeles om det du skrev at du ikke er noen «natural born florence nightingal»! Herlig at du torde å si det! Og til vår pågående «samtale» under en annen tråd her: i dag er spikermatta kjøpt. I kveld skal jeg bestille pulver-spirulina:) grattis m 100.000 besøkende straks. Du er virkelig dyktig til dette!

 67. Silje Silje sier:

  Hoho, kanskje jeg har flaks! 🙂 Ønsker meg sjampopremien hvis jeg er heldig, de to andre er ikke aktuelle akkurat nå. 😉

 68. Unni sier:

  Hei er ny på bloggen din men liker utrolig godt det jeg leser. Har lagt deg til på bloglovin for jeg vil gjerne lese mer. =)

 69. Da har dere besøkt meg 100 065 ganger! Nå stenges muligheten for å delta i konkurransen, for nå skal Sofia og jeg trekke! Lykke til, alle sammen!

 70. Mona sier:

  Hei 🙂

  Jeg har aldri lagt igjen en beskjed før, men har fulgt bloggen din en stund nå i det stille. Jeg spiser lavkarbo selv (av og på i ca 1,5 år nå), og syns det er kjempekjekt å lese bloggen din for å få inspirasjon og motivasjon til å fortsette! En stund syns jeg litt «synd» på meg selv for alt jeg ikke kunne spise på lavkarbo, men etter å ha lest masse rundt omkring, blant annet på bloggen din, ser jeg at dette er den livsstilen jeg vil ha. Den gir meg så mye og jeg syns ikke synd på meg selv lenger. Jeg er heller heldig som har funnet dette kostholdet 😀

  Så tusen takk for oppmuntrende ord, fortsett med det 🙂

 71. Tonje sier:

  Gratulerer så mye med det snarlige jubileumet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s