En liten seier!

Jeg har hatt en tøff dag i dag følelsesmessig. Ikke noe farlig, men jeg skal skrive ordentlig om det i morgen, for jeg trenger virkelig å få det ut.  En stakket stund heiv jeg innpå mørk sjokkis, og ga klar beskjed til min kjære at jeg trøstespiste. Hvorpå han tørt bemerket at sjokolade egentlig ikke gir trøst. Makan!

Da ting hadde roet seg, sto tredemølla for tur. Med alt det indre stresset jeg bar på, kjente jeg at jeg måtte få til en god økt. Jeg trengte å føle seier.

Jeg har jo gjentatt til det kjedsommelige at jeg er en treg løper. Jeg kan fortsatt ikke skryte av noe annet 😉 Men jeg fikk min raskeste økt på mølla noensinne i dag, og jeg er så fornøyd!

Jeg løp 2*8 minutter, med 2 minutters pause mellom hver intervall. I dag løp jeg på 11-11,5-12-12-12,5-12,5-13-13. Seier!

I kveld skal jeg møte jentene fra jobben møtes til ost og vin. Fantastisk! Noen ganger pleier jeg å bake kjeks, men i dag rekker jeg ikke det. Uansett liker jeg osten og vinen best 😉 Og praten! Jentekveld er superhyggelig 🙂

Kos dere i kveld!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

4 svar til En liten seier!

 1. Sara sier:

  Ingenting fungerer så godt for det indre som trening! 😀 og når du i tillegg får den seiers-følelsen, så blir man jo i så ekstra godt humør 😉
  Jeg hadde også en god intervalløkt i dag! Uten sminke, heheh! Jeg sminker meg aldri før trening, da ville isåfall all sminken rent ned til knærne, for SÅ mye svetter jeg 😛 hoho!
  Ha en finfin jentekveld, og kos deg med ost&vin! 🙂

 2. Absolutt, du har helt rett! Så heldig du er, som har oppdaget det så tidlig! Jeg hadde sminke på, var jo av gårde rett etter jobb 😉 Takk og pris ikke noe speil foran mølla, da!

  Jeg skal kose meg! Ha en nydelig kveld, Sara!

 3. Heidi sier:

  Håper dagen idag er bedre Cecilie 🙂

  Og du snakker om 9km/t…!! Dette er jo superflotte intervaller, og ikke sakte i det heletatt. Flinka.

  Hilsen en som sminket seg før trening både idag og igår 😉 !!!!Bertealarm !!!! *fnis

  PS: jeg spiste sjokolade igår også.. og når jeg tenker meg om så spiste jeg yoghurtnøtter også..og nachos med ferdigtacokrydder ;)( den «svir» )..og drakk sikkert vin med mye sukker.. og så skal jeg også i bursdag idag og drikke mere vin og spise ordenlig desssert…
  ( sånn, der fikk du litt info slik at eventuell dårlig samvittighet tar ferie med en eneste gang;)

  • For ei berte! Dagen er mye bedre, tusen takk søta! Jeg rakk ikke trening i dag, men hadde jammen lyst, for jeg var så fornøyd med sminken i dag 🙂 Hehe 😉

   Takk for at du lister opp alle dine feil og mangler 😉 Jeg føler meg mye bedre! Bedre enn det er jeg ikke 😉 Yoghurtnøtter er forøvrig helt nydelig, det hender jeg spiser det 😉 Kos deg i dag, du! Her skal vi ha date, med pepperbiff og råkrem med bær til dessert 😉 God klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s