Pump it!

Jeg liker ikke å legge ut stygge bilder av meg selv. Iallfall ikke bilder uten sminke og med dobbelthake. Men så tenker jeg at jeg skal være raus og gjøre det likevel, for jeg synes jo selv at det er deilig når noen andre gjør det!

Hanne tok bilde av meg under treningen på torsdag…

Forøvrig så fant jeg ut, under nettopp den treningen, at jeg må sminke meg kraftigere før jeg skal trene. Har jo speil midt i fleisen, og det må bare sies at Hanne var solbrun, fresh og nysminket, mens jeg var… ja, dere ser det jo selv.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

10 svar til Pump it!

 1. Linda sier:

  Synes du ser flott ut jeg!
  Trenger ikke sminke når en trener ;O)

 2. Lisbeth sier:

  Du er jo der for å trene Cecilie;-)). Du ser så flott ut, sterk, sunn og frisk!!

 3. Tina sier:

  Synes du er flink jeg som gir så mye av deg selv til oss som leser! både med sminke og uten! men ser den å står ved siden av Hanne da som er solbrun og flott…. men når jeg trener med henne har jeg ikke tid eller ork til å tenkte på det 😉 *fnis*
  Ha en nydelig helg Cecilie!!

  klem

 4. Heidi sier:

  «sminke meg kraftigere når jeg trener»..hahahaha, i såfall blir du ikke alene. Jeg har en kompis som har observert en jente som i pausen under spinningtimen tok frem lommespeilet :/

  Ang sjokolade så er jeg enig med deg, og vettu, faktisk er det som regel ikke noe spm for meg fordi sjokolade= en dag i uken= lov med ordentlig sjoko med sukker..
  Men….
  nå er det jo en viss blogger som skriver om sjokolade så mye at jeg blir fristet i tide og utide ;). Hvem tror du ikke spiste sjokolade til dessert etter kvelds kl 23 igår kveld da ??… Da gikk det i 90% Lindt :).. og kun 20 gram *flink*

  Det man ikke klarer la være å spise er jeg også overbevist om at man ikke skal ha… trist men sant.

  Ang Kafe i Tbg.. Det gikk et lys opp for meg for meg isted, selvfølgelig skal vi på Helioskafeen :).. den ligger vis a vis biblioteket.

  PS: 4*4 intervaller igår, gikk ikke så fort at det kjentes ut som døden var nær, men nå er jeg igang og vet at jeg kan sette opp tempo til akseptable tall (14km/t) neste økt . Løpetiden er igang. Kjennes herlig 🙂

  • Synes jo at den jenta fokuserte på de rette tingene 😉 Jeg lurer veldig på hvem den bloggeren er… Uff, jeg får vel skjerpe meg. I skrivende stund hiver jeg i meg sjokkis for harde livet…

   90%! Det har jeg ikke smakt. Er den ok? Jeg elsker jo 86% 🙂

   Helioskafeen it is! Kan du ikke legge igjen telefonnummeret ditt i innboksen min på facebook?

   14 km/t!!!! Jeg er døden nær av misunnelse, bare så det er sagt! Akseptabelt, du liksom. Jeg drømmer jo om en gjennomsnittsfart på 9 km/t… Arrrrgh! Jeg skal løpe 2*2 intervaller nå… Grrrr… Ha en nydelig fredag!

 5. Line sier:

  Sterka:), synes du ser amazing ut:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s