Bursdag!

 

Min kjære mann er 35 år i dag! Vi har spist muffins og drukket café crème til frokost. Mmmm 🙂 Mannen min, som ikke spiser lavkarbo (enda han er gift med meg, helt utrolig), elsker muffinsene. I går lurte han på om jeg ikke kunne lage 50 i slengen, sånn at han hadde litt å kose seg med… Det kan jeg vel! Men ikke i dag, for i dag skal vi spise opp de 30 vi lagde i går 😉

Ha en nydelig dag, alle sammen. Hipp hurra for Einar min ❤

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

4 svar til Bursdag!

  1. Heidi sier:

    Hurra for Einar, syng en strofe fra meg 😉
    Og si at nå som han har bikket 35 er det på tide å tenke på helse og legge om til LCHF 😉

  2. Sara sier:

    Kos dere med masse muffins! Og gratulerer med dagen til mannen din! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s