Bakemester Harepus

…det er meg! Min elskede har bursdag i morgen! I år blir vi 35, og han er først ute av oss! Jeg baker vanlige, kjedelige høykarbokaker (kjedelige, fordi jeg ikke gidder å legge min sjel i de…) og så baker jeg muffins! Vi elsker muffinsene av kokosmel 🙂 I dag har de fått litt ekstra smak av karamell, jeg har nemlig Stevia English Toffee i skuffen min 🙂 Jeg lagde dobbel røre, det ble 30 muffins. 1/3 er laget med lys kokesjokolade, 1/3 er laget med 70% kokesjokolade. Jeg bare putter en rute ned i hver muffins.

Den siste tredelen av røra helte jeg frosne blåbær i. Jeg elsker blåbærmuffins! Tidligere har jeg også hatt litt kokosolje, kokosstrø og blåbær i. Nydelig! Muffinsene er akkurat som vanlige muffins: et utgangspunkt du kan putte hva du vil i! Røra blir løs og fin, og selv om muffinsene ikke hever så mye, blir de flotte. Og nå fikk jeg lyst på eplemuffins! Godt jeg er ferdig bakt for i dag 🙂

Jeg kan dessverre ikke avsløre hva bursdagsbarnet får i gave… Selv om jeg har lyst! Forøvrig kan jeg avsløre at jeg har gått på en sjokkissmell, her jeg står og baker med 70% sjokolade… Salte nøtter har jeg også spist, og dermed roper kroppen etter Pepsi max, som jeg har kjøpt inn til i morgen… Jaja, det er en evig kamp!

I går fikk jeg trent med Hanne, Hortens vakreste personlige trener! Jeg fulgte hennes program, og fy, det var tungt. Hanne er bodyfitness utøver, og leker ikke butikk! Vi har jo ikke samme syn på kosthold, men vi har så mye å prate om, og jeg storkoser meg med henne! Og så lærerikt det er å trene med den dama! Takk og pris hadde jeg ikke tavleundervisning i dag, det hadde ikke gått!

Ha en nydelig kveld, alle sammen! Nå skal jeg lage meg en kopp varm Pukka Love te 🙂 Og krype inntil min kjære i sofaen 🙂 Kos dere!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lavkarbo, Småplukk. Bokmerk permalenken.

15 svar til Bakemester Harepus

 1. Sara sier:

  Nam! 😀 Alle elsker muffins!

 2. camilla sier:

  Gratulerer til han 😀

  Driver og utforsker med lavkarbo. Men jeg sliter med å finne på frokoster som er lavkarbo. Har du noen tips?

  • Tusen takk 🙂 Men uff og uff, jeg er jo ikke lenger noen frokostspiser… Egg i alle former, ovnsomelett, muffinsomelett, stekte egg med ost på, hardkokte egg med majones… Avokado med reker og majones, skiver av castello white med spekeskinke rundt, middagsrester (da blir man jo langvarig mett!), smeltet ost med salami (mmm). Det her er iallfall enkle og mettende frokoster. Lilalife la ut et frokostinnlegg for noen dager siden, med litt mer avanserte frokoster. Ovnsomelett og muffinsomelett har jeg oppskrifter på, hvis du bruker søkefeltet til høyre. Det er mat som kan lages for et par dager, kjempegreit! Lykke til! Veldig hyggelig at du ville stille meg spørsmål!

 3. Janicke sier:

  Grattis til din kjære mann!!! og nam nam sier jeg bare!! til muffinsene altså..hehe

 4. hannem sier:

  De muffinsene så gode ut. Har kjøpt silikonformer på Jysk, skal prøve dem ut til minstejentas 11-årsdag om et par uker. 🙂 Akkurat nå baker jeg kake med høyt karboinnhold (marengsbunn med rice crispies, eggekrem og krem med frukt oppå). Skal ha den med på fest på jobb i morgen, har ikke tenkt å spise opp alt sjøl, men en liiiiten utskeielse blir det nok.. 😉

 5. Line sier:

  Hipp hurra for Einar:)

 6. Tone sier:

  Hei!
  Gratulerer med dagen til mannen din:)
  Også lurer jeg på hvor du kjøper deine forskjelloge Steviaer:)
  Vil gjerne prøve det ut ved siden av sukrin.. liker ikke bruke for mye sukrin i oppskriftene, men vil samtidig bruke naturlig søtning. Har du prøvd kokosblomstsukker?

  • Tusen takk, frøken kjempegrei 😉 Stevia har jeg kjøpt på iherb.com! Merket heter sweet leaf, det er jeg veldig fornøyd med! Jeg har aldri prøvd kokosblomstsukker, men er sikker på at det smaker nydelig! De har mange alternative, naturlige søtningsprodukter på iherb. Noe av det inneholder for mye karbohydrater for meg, men du bør særlig ta en titt på merket Navitas Natural. Hvis du ikke har handlet på iherb før, får du 5 dollar i rabatt hvis du bruker koden CEC253 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s