God kveld!

I dag er det et lite jubileum her 🙂 Bloggen min er 3 måneder gammel i dag – det føles mye lengre! Hittil har det vært 85 000 visninger, jeg har ikke statistikk for unike treff. Jeg planlegger et lite 100 000 jubileum, så følg med framover!

Her om dagen fikk jeg en mail fra en bloggleser, og hennes historie gjorde så sterkt inntrykk på meg. Kort fortalt så har hun vært syk med ME i mange år, veldig syk. I dag er hun helt frisk og proppfull av energi. Hun ble frisk før hun la om til lavkarbo, men jeg måtte jo selvfølgelig spørre om hun merket forskjell på energinivået etter at hun la om til lavkarbo. Det gjorde hun!

Det å ha fått mer energi er den aller største gaven jeg har fått av å legge om kostholdet. Dere vet jo det, jeg følte meg så sliten hele tiden i mange, mange år. Det er grusomt, rett og slett. Jeg har akkurat lest litt om dette med å være sliten i Coltings bok, Den nakne helsen. Der står det så mye spennende, jeg gleder meg til å skrive om det for dere!

Apropos bøker, så dumper det snart en bokpakke ned i postkassa mi. Jeg har lenge hatt lyst på et lite lavkarbo-bibliotek, og nå er det på vei! Noen av dere har kanskje sett at linken bøker til høyre her er litt skranten? Jeg har helt fra bloggens start planlagt å anmelde lavkarbo-bøker, nå skal jeg få gjort det!

Akkurat nå leser jeg jo Den nakne helsen. Jeg er kommet til kapitlet om hvor naturlig det er for oss å løpe. Det føltes IKKE naturlig for meg da jeg nesten omkom på mølla i dag. I dag sto ukas andre intervall for tur, og jeg løp på 11-11-11.5-12-12-12,5-12-12. Men det gikk fint, jeg døde ikke, og jeg angret bare litt på min påmelding til halvmaraton.

Min andre sjokoladefrie uke har gått som en drøm, enda jeg ikke var så motivert. Deilig! Nå er det jo torsdag allerede, hvordan har det gått for dere andre? I morgen skal jeg på fest, men det må vel kanskje være sånn at fest IKKE TELLER???

Jeg ønsker dere alle en fortsatt nydelig kveld 🙂

Heia mamma!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Generell helse, Småplukk. Bokmerk permalenken.

36 svar til God kveld!

 1. madeleine sier:

  Godt å se at det ikke bare er meg som angrer litt. Det er vel sunt og angre/grue seg, da presterer man vel bedre. Fy får en rå bra tid på mølla, jeg har mye jeg må ta igjen 🙂
  Fest og bursdager telles ikke, så kos deg!

  Bedre å angre på noe du har gjort enn ikke gjort, er det ikke det man sier?! 🙂

  • Haha, jeg må le – du er veldig søt, men det er ikke RÅbra tid! Jeg er helt enig i det siste! Mamma prøvde å lære meg at det var bedre å angre på det man ikke hadde gjort… Hørt på makan!

   • madeleine sier:

    Skal du bort å trene på søndag, hadde trengt en intervall venn, slik at jeg kan holde ut lengere enn 10 min!

    God helg og kos deg på fest 🙂

   • Jeg kan ikke! Det er håndballcup i hallen hele dagen, laget til Sofia arrangerer 😉 Jeg vurderer å jogge en tur ute i morgen, men det kommer litt an på vær (det må være sol) og form (det kommer an på i kveld…). Blir du med hvisomattehvisomatte?

   • madeleine sier:

    kremt* du vet det er alt for mye is ute, noen har ikke brodder og er ikke helt stødige.
    Skal på spinn og mrl i morgen, hvis jeg plutselig ikke kommer meg opp til det så sier jeg i fra 🙂

   • Spinn og mrl! Du er gal!! Jeg har bare lyst til å løpe ute hvis det blir sol, så vi får se. Grått foreløpig!

 2. LenaBeatrice sier:

  Er det den boka med Colting naken på forsiden? 😉
  Tror den har det bildet i svensk utgave i det minste.

  Ellers kan du få statistikk for unike treff ved å bruke Google Analytics, hvis du er interessert.

 3. LenaBeatrice sier:

  PS: gratulerer med bloggjubileum!!

 4. Heidi sier:

  Selvfølgelig teller ikke fest..halloooo, det ville vært for dumt 😛
  Kos deg på festen.
  Her er alle festplaner avlyst, fredagens ut med jobben og bursdag på lørdag er avlyst/takket nei til, med tanke på at hverken kropp eller sinn har hengt med denne uken. Hvile ❤
  PS: du løper nå i hvertfall.. og FLINK er du.
  Jeg avskyr tredemøllen for tiden. Gikk hele 10 minutter etter styrketreningen på mandag..og da ble det så kjedelig at jeg dro hjem :/
  PS 2: så bilde av min NiH-master favoritt i VOF… og plutselig har jeg ikke glemt han likevel.. han er jo til å dø for 😉

  • Hallooo- det var jammen bra!

   Så flink du er, som lytter ordentlig til kroppen! Det er så viktig, men så innmari vanskelig! Hvile er nydelig!

   Jeg løper jo bare korte intervalløkter på mølla, er ikke motivert for sammenhengende løping der. Nå er det jo to uker igjen av dette treningsoppsettet mitt, og jeg lengter etter å løpe ute. Jeg har brodder, så jeg tenker jeg begynner å løpe ute i februar. PS: svært væravhengig!

   Å, de selger ikke VOF i lille Horten. og jeg har ikke begynt å abonnere… Fillern…

   • Heidi sier:

    Da må du jo si ifra på Narvesen eller noe slik at de tar inn VOF, viktig viktig..Eller du kan abonnere da vettu 😉

    Korte økter er bra det, intervall er jo det beste for å øke kondisen.
    Håper på en liten løpetur på møllen selv om en times tid, men kjenner jeg meg selv så blir det nok heller endorfinsanking iform av knebøy, benk og pullups.

    Datteren din er helt fantastisk skjønn, arvet sine mors store øyne 🙂 ?

    Ha en nydelig dag.

   • Hun andre har nok litt likere øyne enn meg! Men hun er skjønn 🙂

    Spent på hva slags trening det ble på deg i dag? Du, hvis du begynner å skrive for VOF, kan du intervjue søte studenter og andre steinaldermenn… Ha en fin kveld!

 5. Silje Silje sier:

  Gratulerer til bloggen, du gjør en veldig bra jobb med den 🙂

 6. Elisabeth sier:

  Lavkarbobøker har det nå etterhvert blitt mange av. Sist lørdag fikk jeg en pakke fra Sverige med 7 bøker, lavkarbo og helse, en fantastisk helg ble det av det:) Handler gjerne i Sverige (bokus.se) da bøkene der er ca halv pris i forhold til her hjemme. Biblioteket vokser voldsomt om dagen, for jeg er virkelig hekta og suger kunnskap. Helt rart hvordan dette med lchf har truffet meg, det gikk bare rett hjem med en gang. Og det er så utrolig enkelt å leve lchf når resultatene i kropp og sjel hele tiden gir svar på at dette er rett.
  Ønsker deg en deilig helg, kos deg med sjokoladen din:)

  • Hei, Elisabeth, så koselig å høre fra deg! 7 bøker!!! Oi, det må jeg si! Tips meg gjerne hvis det er noe spennende! Virker som det er mange som deg, som blir truffet og som oppsøker mer kunnskap! Det er jo veldig flott, for da blir det spredt med kunnskap, ikke kun egenerfaring!

   God helg til deg også! Sjokolade blir godt 🙂

 7. Silje Silje sier:

  sv: Å syns du det?? De jeg fikk fra gojiking sist var søte og gode syns jeg, men noen jeg fikk fra funkyraw tror jeg en gang, de var ikke særlig gode. Tror det varierer litt jeg. Bløtlegger de selvsagt da, de blir utrolig mye bedre da! Smaksmessig kan ikke tørre og bløtlagte sammenlignes syns jeg. Men syns ikke de var blandt de værste tørre heller. Syns disse fra navitas var ca likedan som de siste fra gojiking.

  • Da tror jeg kanskje det må være noe galt med mine. Jeg bløtlegger de, og synes likevel de er fæle. Langt i fra søte! Jeg får vurdere å bestille fra iherb 😉 Har lyst til å ha det i skuffen min 😉 Takk for svar!

 8. e84 sier:

  Hipp hurra og gratulerer så mye! 🙂
  Du vet jo at jeg er innom her og sniker hver eneste dag og at jeg elsker bloggen din. Men, nok skryt og en god klem får man vel aldri nok av, så sier det igjen jeg! 🙂
  Ha en strålende helg og kos deg med sjokoladen og kaffekoppen med lillemor i morgen tidlig. Jeg har trynet i lavkarbogodteskålen i kveld…jaja, er jo bare menneske jeg også 😉

  E

  • Å, tuuusen takk! Skryt og klem er herlig! Lavkarbogodteskål hørtes nydelig ut! Jeg har alltid likt å ha litt fredagskos, da er man jo sliten etter en lang uke! God helg, du er en herlig leser å ha, Elin!

 9. Gratulerer med super bloggframgang, noe så motiverende!

 10. Birgitte sier:

  Jeg er frustrert. Jeg har vært flink og konsekvent lavkarboer i snart tre uker nå, men går ikke ned et gram. Hva gjør jeg galt mon tro? Jeg kan kjenne at sukkersuget er mindre og at jeg holder lenger mellom måtidene, men like tjukk altså. Og har fått en kraftig candida-reaksjon (eller hva det nå er, vet jo at denne dignosen er omstridt, men har vært borti det en gang før jeg kuttet sukker drastisk. Akkurat som det prøver å finne nye «beitemarker», hehe. Men det er mulig at jeg spiser altfor mye. Det blir gjerne en del gode oster til kvelds. Men jeg trodde dette var ok så lenge karboinntaket var lavt. Har også trent bra denne periode . Har du noen råd? Hvordan så måltidene dine ut da du gikk ned i vekt? Hvor mange måltider/mellommåltide. Hva spiste du om kvelden? Hilsen smådesperat

  • Aller først: for mange er tre uker et litt sånt være eller ikke være. Mange har en kneik akkurat da, og i motsetning til hva man stadig hører, så er det MANGE som ikke raser ned i vekt de første ukene. Det anbefales ofte at man IKKE skal bli frustrert etter så kort tid 😉 Men vi helt normale damer blir jo selvfølgelig det. Har du målt deg i centimeter, ikke bare vekt? Du kan ha gått ned i cm likevel. Særlig hvis du har trent mye, og ikke trente like mye før kostomleggingen. Da kan du ha økt muskelmassen din, som tar mindre plass, men som veier mer.

   Jeg er ingen ekspert, men jeg gjetter på en ting: kroppen din jobber med å balansere seg, og bruker energi på det. Den oppblussede candidaen får meg til å gjette på det. Når jeg har hatt mye eksem, så kan jeg kjenne at jeg er sliten (jeg er veldig var og følsom for hvordan kroppen jobber). Sliten fordi energien går til å løse et problem. Jeg tenker at kroppen din nå må nullstilles og balanseres før den starter å jobbe med vekta. Jeg vil egentlig ikke gi konkrete råd, men jeg kan jo foreslå at du kutter ut melkeprodukter, inkludert ost, iallfall til candidaen gir slipp. Etterhvert kan du spise oster igjen!

   Det første halvåret gikk jeg ned 10 kilo. Jeg husker nesten ikke hva jeg spiste, men jeg spiste oftere enn jeg gjør nå. Jeg spiste frokost (noe med egg), lunsj (stort sett det samme eller salat) og middag. I tillegg spiste jeg gjerne noe etter trening. Jeg spiste mer kunstig søtning enn jeg gjør nå, og drakk mye mer pepsi max. Nå drikker jeg kaffe m/fløte til frokost, spiser litt nøtter klokka ti. Spiser en lett lunsj klokka 11 og en svært kraftig middag klokka 4, med en kaffe til dessert. Jeg spiser meg proppmett, og spiser sjelden kveldsmat. Hvis jeg trener på kvelden, spiser jeg kun lett HVIS jeg er sulten. To dager i uka trener jeg halv tre, og tar en neve nøtter først hvis jeg er litt småsulten. Jeg har lyst til å gå ned rundt tre kilo til nå (har gått ned 13), men jeg må rett og slett jobbe steinhardt for hvert gram.

   For meg var det viktig å kutte kveldsmat, og gjøre middagen til dagens siste måltid. Småspising er ikke bra for meg, jeg trenger å spise meg ordentlig mett. Jeg var jo aldri mett i mitt tidligere liv 😉

   Håper det var noe matnyttig i dette… Les også: http://www.kostdoktorn.se/viktnedgang/svart-ga-ner-i-vikt. Lykke til – og fortell meg gjerne hvordan det går!

 11. Line sier:

  God helg C, og grattis med mange lesere:)

 12. Heidi sier:

  Fikk ikke svart lengre opp, men du ser jo dette du 🙂

  Nå fikk du meg inn på tanken om drømmejobb, Tenk å få jobbe for VOF da, Drømmen må jo være å bli så kunnskapsrik som deres skribenter.

  Treningen ble sentrert rundt knebøy, brystpress og hangups ( jeg tar neeeesten 3 stk nå ). Men avsluttet med 12, nesten 13 minutters gange på mølle…tihihi.
  Får gå inn i uke 4 med stor tro på en god løpeøkt.. Men når jeg tenker meg om blir det kanskje ikke før til helgen at det står på menyen… men da skal jeg gjennomføre en festlig helg igjen.. og da utgår jo heavy løpeøkter er jeg redd 😉

  • Tenkte meg at det var drømmejobb for deg, ja 😉 For meg også… 🙂 Tror de foreløpig ikke betaler, men det er da bare å skrive? Du kan jo intervjue kjekke NIH-studenter… Du trenger vel neppe trene til halvmaraton, jeg er ikke bekymret på dine vegne 🙂 Dessuten har du et hav av uker foran deg å løpe på!

 13. Birgitte sier:

  Hei, kjære deg. Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive så langt, utfyllende og oppmuntrende til meg vdr mine vektfrustrasjoner. Det første som slår meg, er at jeg nok spiser for mye på kvelden. Men når ungene først er i seng, er jeg alltid sliten og sulten. Eller kanskje jeg bare spiser av gammel vane? Fordi jeg er sliten og føler at jeg trenger energi. Fordi mat er kos, atspredelse, trøst osv. Frokost i hverdagene blir gjerne to fiberrik med tykt lag m smør og mange skiver Jarlsberg. Lunsj på jobb betyr stort sett salatbar m masse tunfisk, to kokte egg og mye dressing. Stort sett tar jeg meg en atkinsbar i løpet av ettermiddagen. Middag blir jo mye forskjellig, men har selvfølgelig kuttet alt av ris, pasta og potet. Spiser mer grønt isteden, men kanskje ikke alltid nok fett? I hvert fall er jeg alltid sulten på kvelden og siden jeg trodde man ikke trengte å tenke på mengder og kalorier, har jeg spist godt m oster som oftest. Det kostholdet du beskriver at du har i dag, føles uoppnålig for meg nå. Blir tungt å gå videre uten melkeprodukter også, hum… Får prøve. Kanskje… Men interessant det du skriver om at kroppen prøver å balansere seg. Jeg er veldig sliten, og det er ikke så lett å vite om det er kostholdsomleggingen el livssituasjonen min med to små (1,5 og4,5 år) og en jobb med mye stress, prestasjonangst og høyt tempo ( men også veldig gøy og givende), mye «lurvete» netter og generelt er jeg en sensitiv person som har lett for å generere indre stress og som i årevis har hatt altfor mye å gjøre. Nå har jeg ikke det, men stresset sitter jo i systemt. Har jobbet med dette på ulike måter og med ulike behandlinger, så er ikke helt ute og kjøre, men det er litt sånn på kanten hele tiden. Og vanskelig å gå ned altså. Hum, dette ble langt og personlig, samtidig som jeg ikke fikk satt helt fingeren på situasjonen likvel, liksom:) men det er en følelse av at det hele henger sammen: indre stress – vektproblemer – lav energi – div helseplager. Men det å skulle klare å ta tak i det hele midt i det travle livet – det er virkelig en utfordring:)

  • Hei igjen 🙂 Husk at jeg bare foreslår som et medmenneske, ikke som en fagperson 🙂 Jeg er litt sånn som heller til at de fleste intuitivt vet hvor skoen trykker. Og det høres ut som om det er stress først og fremst for deg. Hvis du allerede har veid for mye en stund, kan du drøye å tenke på vektnedgang en liten stund? Jeg tenker at det du først og fremst trenger er pusterom, ro, balanse… Kan du i en periode gjøre en energigivende ting for deg selv hver kveld? For meg er dette f eks å lese uten å ha lyd rundt meg, å ligge på spikermatte i senga, å ta med en kopp te og krype opp i senga og se på tv, å legge meg i badekaret. Rolige aktiviteter hvor kroppen er i ro (det er litt utfordrende for meg, nemlig). Sove, hvile, slappe av, nyte, hente deg inn. Luke bort alt som du synes du MÅ gjøre, men som du ikke MÅ gjøre likevel. Er man sensitiv, må man skjerme seg selv og hente seg inn der man kan.

   I forhold til meieriprodukter, tenkte jeg bare i en fase til du har fått bukt med candidaen. For meg er det forøvrig naturlig å spise et eller annet HELE tiden, jeg har bevisst øvd meg på å spise færre måltider. For meg er det noe stress i det å hele tiden ordne med mat. De fleste anbefaler tre måltider om dagen på lavkarbo. Hvis kveldsmaten er viktig for deg, spis kveldsmat! Men kanskje en kopp god te og noen nøtter gir samme glede som mye ost. En annen ting er, at om du veier deg på morningen, så veier du mindre om du ikke spiste kvelds enn om du spiste mye ost :):) Bare et tips på veien fra en håpløs veie-seg-hver-morgen-dame 😉 I forhold til det å være mett, har jeg funnet ut at mye sitter i hodet. Jeg forteller meg selv at jeg har spist nok og at jeg er mett. Det har jeg jo også, men det er en metode for å ikke spise unødvendig mellom måltidene. Men det funker bare når jeg husker det. I dag, for eksempel, har jeg spist nok for flere dager 🙂

   Ta forøvrig en titt innom Lilalife og LenaBeatrice i dag. Begge skriver innlegg som fikk meg til å tenke på deg 😉 Lykke til, Birgitte!

 14. Birgitte sier:

  Hei og takk igjen for gode og kloke svar. Det duger veldig med «bare et medmenneske» når det er så fornuftige som deg.
  Det er helt klart stress som er greia og fokusområdet nr. 1 for meg. Jeg skrev faktisk et lite manifest for meg selv ved inngangen til det nye året med to punkter. Først skrev jeg vektnedgang som punkt nr 1 og stressreduksjon som nr 2, men så byttet jeg. Innså at det er ingen ting som kan være viktigere enn å redusere hverdagsstresset og den evige indre dirringen for meg. Og at vektnedgangen vil følge som et resultat av det. Jeg har nemlig en typisk stressovervektskropp: Uproporsjonalt mye magefett i forhold til resten av kroppen. Med andre ord – det minst lekre og det mest farlige fettet…
  Jeg har kanskje 17 bøker om temaet hjemme, men det kom godt med, med en påminnelse fra deg også. I går hadde jeg skikkelig stresskulder. Tenkte å gjøre DVD-yoga hjemme, som jeg er fan av, men fant ut: Nei, det blir for plikt- og treningsaktig. Nå skal jeg bare hvile, nyte, kose. Så jeg tok meg et langt bad isteden – med epsomsalt som jeg har fått anbefalt. Etterpå bare sank jeg ned foran TV-en med badekåpe og dyne. Så Bokprogrammet og bare slappet av. Det var nydelig. Skulderen roet seg. Og best av alt: Jeg kjente at jeg faktisk ikke var så sulten. Kroppen trengte noe, men den fikk et bad og det var godt nok. Ble helt fornøyd med en kopp te og noen nøtter (etter ditt forslag:) etterpå. . I dag har jeg løpt intervall på mølla før kveldsvakt. Dagen har vært hektisk og jeg kjenner at det er mye uro i kroppen. Men nå skal jeg straks gå hele veien hjem. Det tar litt over en time, men det er akkurat det jeg trenger for å roe meg ned. Jeg prøver meg også på litt meditasjon. Har gått på kurs før, prøvd og ikke klart å få det til jevnlig nok. Nå legger jeg lista superlavt og er fornøyd med meg selv hvis jeg får til 10 min per dag. Og bare av det kjenner jeg hvordan en helt unik ro rekker å bre seg bittelitt før jeg må haste videre til ett eller annet. På mandag danset jeg hiphop. Litt stress å rekke det, og litt stress å få orget det fra uke til uke siden jeg også jobber en «hulter i bulter» turnus, men følelsen etterpå er helt ubeskrivelig deilig. Jeg danser meg hjemover og innom Coopen med musikk på øret, tar noen «moves» i smug mellom hyllene og er selvfølgelig verdens mest patetiske 36-åring:) Men veldig glad.
  Etter en travel høst, begynner jeg å få litt mer kontroll på ting. Har gått litt ned i stilling og for meg har det hjulpet å gå tilbake til turnusjobb med litt egentid på dagen nå og da. Dessuten har jeg byttet fra en avdeling hvor jeg alltid hadde jobbting hengende over meg hjemme til en avdeling hvor det er veldig travelt når jeg først er på jobb (for det meste), men hvor jeg slipper å ha med så mye hjem. Innser at jeg har vært forkjølet i ett strekk, dog med ulik intensitet, siden jeg kom tilbake fra fødselspermen i september. Det er som kroppen har vært så kjørt at den ikke har klart å slå tilbake det enkleste førkjølelsesvirus . Men det begynner å gå bedre nå, så jeg har det nok litt bedre allerede.
  Så det får bli mitt prosjekt fremover. Nyte, roe. Og prøve meg på noen gode rutiner for fremlegging av klær kvelden før, ukesmenyer og storhandling osv, alt som kan redusere hverdagsstresset som jeg er så vár for. Men jeg MÅ ned i vekt også. Det skaper jo stress når man ikke føler man kan gå i noen ting og bruker altfor mye tid på å styre med hva man skal ha på seg for å kunne vise seg for folk. Jeg har stort sett vært noen kilo for mye i hele livet mitt. For rundt sju år siden ble det plutselig 8-10 kilo for mye. Jeg tok meg i nakken og gikk ned 10 kilo på Grete Roede-kur, men jeg var jo sulten hele tiden og det var knallhardt. Jeg tenker at jeg aldri vil klare et sånt opplegg nå hvor livet mitt er så mye mer krevende (les: barn!). Jeg holdt vekten i noen år, men så hadde jeg en sinnsyk periode med jobb+barn+studier+dødsfall i familien++ hvor jeg til slutt var så sliten at jeg bare satt og spiste mekanisk ved PCen hver kveld for å klare å fullføre studiene. Gikk på en slags utbrenthetssmell etter det, klarte etter noen måneder å gå ned noe i vekt, men så vips var jeg gravid igjen, to nye år har gått, jeg har liksom aldri kommet i vater igjen, dvs tilbake til slik jeg var i 200-2007 og ønsker å være igjen. Bra vekt, masse energi og selvtillit. Jeg føler at hvis jeg ikke får tatt tak i dette nå, kommer jeg til å ende som lettere til middels (+ 10 kilo) overvektig resten av livet og det blir jeg veldig trist av å tenke på. Har gitt meg selv en slags deadline til 1. mars. Får jeg ikke resultater på lavkarbo innen den tid, blir det Grete Roede igjen. Selv om jeg er i veldig tvil om jeg noen gang kan vende tilbake til et høykarbokosthold etter denne omleggingen. Håper det ikke blir nødvendig!
  Det var veldig nyttig og oppmuntrende å lese at du også er en person som egentlig vil spise hele tiden og at det i stor grad handler om mental trening å venne seg av med mange måltider.
  Så takk igjen for oppmuntrende svar og mange gode råd, og for at jeg får bruke bloggen din til å «tømme meg»:)

  • Du er hjertelig velkommen til å tømme deg her 🙂
   Jeg synes du har vært superflink de siste dagene, jeg! Kjempebra! Og jeg kjenner meg igjen med å føle at man ikke var så sulten likevel, når man gir kroppen sjanse til å hente seg inn på en annen måte. Kanskje må du akseptere at når ting har vært så på skjeive, så tar det litt tid for kroppen å hente seg inn? Husk at 1. mars bare er en måned til, og KROPPEN har ingen forhold til datoer, det er det HODET som har. Ikke stress kroppen med å tenke på det! Kjenn etter om du får mer energi, får mer balanse! Så kan du jobbe med vektnedgang etterhvert. Det er lettere å styre matinntaket på en balansert kropp!

   Og du: Har du prøvd spirulina og spikermatte? Det første gir meg energi, og styrker immunforsvaret. Jeg hadde hanglet lenge da jeg begynte med det, og det hjalp så! Spikermatte ligger jeg noen ganger på om kvelden. Da kan jeg ikke gå noe sted, jeg samler tankene, og jeg blir så trøtt og avslappet. Jeg ligger på den i senga, for da er det ikke så vondt. Jeg klarer nesten ikke ligge ti minutter en gang, før jeg er så trøtt at jeg sovner.

   Lykke til videre, Birgitte! Fortell meg hvordan det går! God, varm klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s