Jeg har fått Colting i posten!

EGENTLIG har jeg mye på hjertet! Men det må vente til i morgen, for jeg har fått post i dag… Hvis du blar litt nedover, så ser du hva som kom 🙂 Boka jeg bestilte som belønning og inspirasjon da jeg meldte meg på Oslo halvmaraton (bare vent til jeg skal belønne meg selv for å ha gjennomført!). Så nå tar jeg med meg et glass vin og synker ned i badekaret! Ken Creek og Jonas Colting, here I come!

Ha en nydelig kveld! Husk å benytte alle små anledninger til å nyte!

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Småplukk. Bokmerk permalenken.

4 svar til Jeg har fått Colting i posten!

  1. e84 sier:

    god lesning 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s